Οι Σιδηρομορφές εξειδικεύονται, στην κατασκευή και στη διαμόρφωση μεταλλικών σκαλών οι οποίες κατασκευάζονται με βασικό γνώμονα την εξασφάλιση σταθερότητας, άνεσης και ασφάλειας κατά τη χρήση της. Επιπλέον, οι σιδερένιες σκάλες έχουν το πλεονέκτημα  ότι δεν δημιουργούν κατά τη χρήση τους  ενοχλητικούς τριγμούς .


Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κοιλοδοκοί σε διάφορες διατομές (συνήθως 60x60 ή 80x80), είτε στρόγγυλοι, είτε τετράγωνοι βαρέως τύπου, για την στήριξη της σκάλας. Τα σκαλοπάτια γίνονται με αντιολισθητική  λαμαρίνα 3ων  ή 4ων χιλ. πάχους ή με παράλληλες μορφοσωλήνες και γωνίες 30x30.


Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή της σκάλας προσθέτουμε τα σιδερένια κιγκλιδώματα προσαρμόζοντάς τα, ανάλογα με το γούστο και την διακόσμηση του χώρου του κάθε πελάτη .


Η τεχνογνωσία μας πάνω στο αντικείμενο της σιδηρουργικής, την οποία φροντίζουμε να διευρύνουμε συνεχώς μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες κατασκευές, που μπορούν να ανταποκριθούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό έχουμε και στενή συνεργασία με αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς.

 

 

 

 

PHOTO ΣΚΑΛΕΣ


ΣΙΔΗΡΟΜΟΡΦΕΣ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ - ΚΡΕΒΑΤΙΑ - ΣΚΑΛΕΣ - ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ - ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

Γουγουτσάς Νικόλαος

Εμμ. Παππά 11, Κηφισιά (Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη)

Τηλ: +30 2310 443 718 / +30 6977 349 838

e-mail: info@sidiromorfes.gr