Οι Σιδηρομορφές δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στο χώρο της σκίασης και της προστασίας από καιρικά φαινόμενα κατασκευάζοντας μεταλλικά σκέπαστρα με επένδυση πολυκαρμπονικού φύλλου ή λαμαρίνας κάθε τύπου.

Το στέγαστρο είναι ένα ουσιαστικό αρχιτεκτονικό στοιχείο της οικοδομής το οποίο εκτός από προστασία προσφέρει και υψηλή αισθητική.

Μπαίνουν στη ζωή μας είτε στον οικιακό μας χώρο (μπαλκόνι, ταράτσα) είτε στην επιχείρησή μας ( σκέπαστρο εισόδου ) είτε στο εξοχικό μας (κιόσκι) είτε για προστασία αυτοκινήτων.

Κατασκευάζουμε σκέπαστρα σε όλα τα μεγέθη και σχήματα (παραλληλόγραμμα, οβάλ, πυραμίδα) με στήριξη κολώνας ή εναέρια και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σίδερο βαμμένο με διπλή στρώση μπογιάς στο χρώμα που εσείς επιθυμείτε και η επένδυση είναι από πολυκαρμπονικό φύλλο ή λαμαρίνα υψηλής αντοχής κατάλληλη για σκέπαστρα.

Υπάρχουν πολλοί τύποι επένδυσης για σκέπαστρα σε μορφή λαμαρίνας όπως γαλβανιζέ, αλουμινίου, ηλεκτροστατικής βαφής και σχήματα όπως κυματοειδής, τραπεζοειδής, τύπου κεραμίδι.

Οι Σιδηρομορφές έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν σκέπαστρα προσθέτοντας ένα πλήθος διακοσμητικών στοιχείων τα οποία έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν ένα απλό στέγαστρο σε έργο τέχνης.

X

Right Click

No right click