Οι «σιδηρομορφές» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των σιδηροκατασκευων εδώ και μισό αιώνα. Ιδρύθηκε το 1961 από τον Νικόλαο Χαιδαρα και συνεχίζει την εξελισσόμενη πορεία της στη νέα, εύκολα προσβάσιμη έδρα της, στο Δήμο Καλαμαριάς (Εμμ. Παππά 11, Κηφισιά).

Η πολυετή πείρα και η τεχνογνωσία μας στον τομέα του σιδήρου μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

Βασική μας επιδίωξη είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων καθώς και στον τομέα της διακόσμησης.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους σιδηρουργικές εργασίες μελετημένες αποκλειστικά για το δικό σας επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο.

Κατασκευάζουμε:

κάγκελα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, περιφράξεις, πόρτες, παράθυρα, διαχωριστικά μπαλκονιών, προστατευτικά κιγκλιδώματα ασφαλείας, σκάλες, σκέπαστρα κ.α. Επίσης ειδικευόμαστε και σε μεταλλικά έπιπλα όπως κρεβάτια ,κομοδίνα , τραπέζια , καρέκλες , καθρέπτες καθώς και κάθε είδους διακοσμητικών ειδών.

Με βάση λοιπόν την άρτια οργάνωση της επιχείρησης, προσφέρουμε προσεγμένες υπηρεσίες στο σωστό χρόνο και σε προσιτές τιμές με δωρεάν επίσκεψη μελέτης.